Je bent hier: Home » Patiënten » TPV Kinderen » TPV-training

TPV-training

TPV-training

TPV thuistraining wordt in Nederland in twee ziekenhuizen gegeven: in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam en het Universitair Medisch Centrum St. Radboud in Nijmegen. Uw kind komt in aanmerking voor TPV thuis wanneer het naar verwachting langer dan drie maanden TPV gaat gebruiken. Het doel van de training is u en/of uw kind te leren de totale zorg rondom het toedienen van de voeding te kunnen hanteren. U en/of uw kind kunnen dan deze behandeling thuis toepassen en uw gezin blijft zoveel mogelijk onafhankelijk van (nog meer) hulpverleners.

Voor de training van alle handelingen rondom de katheter en de TPV wordt uw kind opgenomen. De training duurt 14 dagen. Deze 14 dagen zijn slechts een indicatie, het kan korter of langer duren. Het tempo kan per persoon wisselen.

Op de dag van de opname krijgt u een map met alle informatie en protocollen over de TPV training. Een protocol beschrijft stap voor stap alle handelingen die u gaat leren. U krijgt gedurende de opname veel informatie te verwerken. Het is belangrijk hier de tijd voor te nemen en we raden u aan zoveel mogelijk al uw vragen te stellen.

patienten/tpv_kinderen/02_tpv_training.txt · Laatst gewijzigd: 2020/12/28 15:55